Judit Vendégháza | Szállás Karcagon, a gyógyfürdő mellett

Közel a fürdőhöz
Családias hangulatú
Tiszta, kényelmes
Kedvező árakon

+36 (30) 528- 3023 Fazekasné Varga Judit Telefonáljon bizalommal!

A karcagi gyógyvízű strandfürdő

Karcag nyugati, csöndes részében, a szállástól mindössze 100 méterre található a Városi Gyógyvízű Strandfürdő.A 2013-ban épült fedett épületben, egy versnyuszoda, egy tanuszoda valamint egy élményelemekkel felszerelt kétszintes medence van. Öt különböző méretű és rendeltetésű kinti medence is rendelkezésre áll, a nyári időszakban. 2004-ben egy korszerű látványmedence is épült, melyhez különböző élményelemek tartoznak: sodrófolyosó, pezsgőfürdő, dögönyöző. Télen-nyáron működik a csodálatos gyógyerejéről híres vízzel töltött, dögönyözővel, pezsgőággyal, derékmasszírozóval ellátott szabadtéri gyógymedence, két részre osztva, ami a folyamatos működést biztosítja.

View the embedded image gallery online at:
https://karcagiszallas.hu/akacliget-gyogyfurdo#sigProId5cbc2b7144

A gyerekmedence két részre oszlik, melyek közül a sekélyebb a csecsemők számára biztosít fürdési lehetőség, a kicsivel nagyobb vízmélységű részben pedig 2 éven felüli gyermekek tudnak biztonságosan pancsolni. A két térrész egymástól merev, színes oszlopokkal van elválasztva az átjárhatatlanság biztosítása céljából. A medence minden modern követelménynek megfelel, ugyanis a feszített víztükörhöz megfelelő vízvisszaforgató rendszer tartozik. A medence mindkét részében különféle szép, színes, barátságos játékelemek várják a kicsiket: 2 db fóka, 2 db teknős, 1db bébi vízilófej, 1 db kiselefánt és 2db csúszda.

Ajánlások

Már többször voltunk Juditnál a családdal és mindig nagyon kellemesen telik az idő. Szeretem a ház és az udvar hangulatát, a gyógyfürdő pedig sohasincs olyan zsúfolt, mint más városokban.
N. Gáborné
Kedves, segítőkész tulajdonos, a szállás pedig nagyon jó árban van. A fürdő tényleg nagyon közel van, de mégsem egy tipikus bulinegyed, ezért esténként könnyen el lehet aludni és pihenten ébredünk másnap. Máskor is visszajövünk!
F. József